Header
System for you
PACE in action
Test
Latest News
spacer
Menestyksen tiede spacer
Etusivu
Taustaa
Tiede
Tuloksia
Mahdollisuudet
Ota yhteyttä
Spager
Keenan True Technology
  • facebook
  • youtube
  • Twitter
Et hyväksy liian korkeaa polttoaineen kulutusta autoltasi, miksi hyväksyisit sen lehmilläsi?
Cow

Ajattele autoa jolla ajat – palaminen ja hyväksikäyttö ovat yleisesti ottaen kemiallisia reaktioita ja ne ovat helposti rinnastettavissa esimerkkiin siitä kuinka Mech-fiber®-menetelmä toimii.

Viime vuosina auton valmistajat ovat investoineet miljoonia euroja lisätäkseen moottorien tehokkuutta, jotta polttoaineesta saataisiin irti kaikki mahdollinen teho ja päästöjä voitaisiin vähentää.

Samalla tavalla kun modernit polttoaineen toimittajat luovat optimaalisia polttoaineen ja ilman seoksia saadakseen mahdollisimman tehokkaan palamisreaktion, Mech-fiber®-menetelmä lisää ruuansulatuksen tehokkuutta mahdollistamalla tasalaatuisen rehuseoksen, erityisen kuidun tyypin sekä entsyymien ja mikrobien toiminnan pötsissä.

Autossa tämä lisääntynyt tehokkuus tarkoittaa sitä, että voit ajaa vähemmällä polttoainemäärällä enemmän kilometrejä. Lehmällä se tarkoittaa, että tuotanto lisääntyy suhteessa annettuun rehumäärään – ja samalla vähennetään metaanipäästöjä ja lannan määrää. Se ei tarkoita kemiallisen koostumuksen muuttamista – oktaanin muuttamista polttoaineessa: se on rehun fyysisen rakenteen manipulointia pötsiä varten, jotta entsyymit ja hajottajabakteerit saavat kaiken mahdollisen ravinnon rehusta irti.