Header
System for you
PACE in action
Test
Latest News
spacer
Menestyksen tiede spacer
Etusivu
Taustaa
Tiede
Tuloksia
Mahdollisuudet
Ota yhteyttä
Spager
Keenan True Technology
  • facebook
  • youtube
  • Twitter
Juuri oikea menetelmä tilallesi
Mikä ikinä onkaan tilakokosi, meillä on Mech-fiber®- menetelmä juuri sinulle. Perheviljelmäkokoiselle tilalle kompakti laite ja suurille tiloille kapasiteettia löytyy aina 28-kuutioiseen jättiläiseen asti, jolla voidaan ruokkia erittäin suuri ruokinta-alue. Mech-fiber® edut ovat mahdollisia jokaisessa yksikkökoossa.
340 Machine

Mech-fiber® -apesekoittimien valikoiman tavaramerkkinä on ‘light touch’ lapasekoitinmenetelmä. Leikkuutarkkuus ja oikea rehun käsittely sekoittimessa mahdollistavat monien erilaisten rehukomponenttien käytön ja lopputuloksena on aina tarkasti suunniteltu Mech-fiber®-dieetti.

Menetelmässä on kauttaaltaan huomioitu myös suurpaalien leikkaaminen ja käsittely sekä rehunvalmistuksen teknologia syventämällä sekoitinta ja näin lisäämällä tilavuutta pidentämättä sekoittimen runkoa. Tämä antaa mahdollisuuden myös ”kevyempään” sekoitukseen, jotta rehun rakenne ei heikkene sopimattomaksi.

Ratkaisevaa uusien koneiden toiminnassa on myös mahdollisuus hyödyntää suuria määriä kuitupitoista rehua ilman ongelmia – usein jopa 80% enemmän kuin toisen tyyppisillä apesekoittimilla. Saadaksesi lisätietoja klikkaa tästä.